Litt meldingstrening

I kveld tok vi en liten økt.

Frigg fikk først melde med fastbittet som et løsbitt. Når hun skjønte at jeg ikke tok det ut, men at hun fikk belønning for å komme fint og sitte ved siden av meg med bittet i munnen kom hun raskere inn til meg. Mindre bue på vei inn til meg. Etter to vellykkede repitisjoner skulle jeg prøve å ha fastbittet på som vanlig. Da kom hun og la seg en meter i fra meg og spyttet det ut. Vi prøvde med det som løsbitt igjen og nå slapp hun før hun var kommet på plass, men valgte selv å plukke det opp og komme inn til meg. Neste gang gikk det greit igjen. Så skulle vi prøve igjen med det på som et fastbitt. Jeg glemte å ta det på og stod med det i hånden da jeg sendte. Kaare var snarrådig og gav henne en pinne istedet, du så fort hun kom inn til meg og så fint hun holdt. Hun holdt fortsatt pinnen når hun løpe etter ballen som jeg kastet som belønning. Det er helt tydelig at det er noe med fastbittet som hun har fått problemer med. Vi prøvde igjen med bittet på som fastbitt. Nå viste jeg henne ballen på vei inn til meg og hun kom litt nølende på plass, men holdt bittet fortsatt da jeg kastet ballen. Hun sprang igjen etter ballen med bittet i munnen. Vi gjorde det en gang til nå kom hun raskere inn til meg med bittet og holdt fint til jeg belønnet. Vi har prøvd å bende ut bittet slikt at det ikke skal klemme. Vi kan evt også prøve Odins gamle fastbitt som er mye større/videre. Men først og fremst skal vi også få sjekket at hun ikke har skader eller noe annet som plager henne . Men økten i dag viser at det er viktig at jeg belønner og ikke forsøker å ta ut bittet.