Litt lydighet en lørdagskveld

Etter en fin tur nede ved sjøen fikk Frigg og Ty en økt med lydighet.Frigg startet med en dekk og bli. Jeg syns hun har vært flink i det siste. I dag stod Kaare og så på henne mens jeg gikk i skjul. Var vekke i 30 sekunder. Litt nedtur at hun da hadde satt seg opp to ganger. Hun hadde ikke forlatt plassen. Det viser imidlertid at vi trenger å trene med mer forstyrrelse. For henne er Kaare en forstyrrelse. La henne ned i dekk igjen mens jeg stor foran henne. Mens hun lå i dekk passerte det tre gutter på skateboard og sparkesykkel. Det gikk fint og det er jo veldig bra :). Så tok jeg litt fri ved fot. Det gikk forsåvidt greit. Her var det jeg som var litt  ukonsentrert, men jeg fikk belønnet noen ganger med fin kontakt der hun fulgte meg veldig fint gjennom flere vendinger.  Vi avsluttet med apport. Først med apportbukken, så med fastbittet. Hun kommer fint inn og holder til jeg sier takk og belønner.