Litt dekk både her og der

I kveld var det lydighetstrening.Før det hadde Frigg rukket å få en lunsjdekk. Hun lå fint mens jeg var i skjul bak bilen. Først i ett minutt, så gikk jeg litt rundt på parkering før jeg gikk i skjul i 30 sekunder til. Totalt lå hun vel i seks minutter. Etterpå trente vi litt mere dekk, men da gikk jeg fort inn å belønnet Så tok vi litt fri vedt fot.

20160418_145744

På ettermiddagen var det lydighetstrening. I fellesdekke i dag prøvde vi oss på å gå i skjul og det holdt i to minutter. Vi trener videre. Apporten gikk greit. I fri ved fot detter hun enda fort ut. Jeg får fortsette å belønne ofte å forsøke å gjøre det så kult å gå ved siden av meg at hun ikke bryr seg om det rundt. Skal prøve ut å se om jeg finner en superkul leke som hun vil gi alt for. Kanskje ha med baller til henne. De er jo kule. Vi avsluttet med en liten meldingstrening. Det gikk like greit med en annen person som med Kaare. Hun måtte faktisk sitte ved siden av meg og holde fastbittet og vente på vis kommandoen til en bil hadde passert. Kan prøve å sette line på henne neste gang og kanskje snart ta fastbittet på og ikke bare bruke det som et løsbitt.

Etterpå kjørte jeg til Bråsteinvannet og Speedy og Ty fikk en tur før Frigg fikk være med på joggetur. I dag jogget jeg med henne i bånd for første gang. Det gikk bra. Jeg fikk litt drahjelp og det var bra 🙂