Frigg har parkert :)

Også i dag var hundene med i bilen på jobb.Etter en god luftetur på alle tre. Fikk Frigg en liten økt med lydighet. Hun lå faktisk på samme sted i ca 7 minutter. Så tok vi en liten økt med fri ved fot. Det kommer seg sakte men sikkert 🙂

20160407_144155

Litt dårlig parkering da. Hun parkerte midt på hvitstripa og tok dermed opp to parkeringsplasser i 7 minutt. Her på bildet løfte hun hodet, men hun lå stort sett i flat dekk. De siste to minuttene uten å endre stilling og i en fin dekk, så det var en fryd å gå inn og belønne på det. Litt forstyrrelser fra bilvei, biler på parkeringen som ble flyttet og litt folk som kom og gikk. Alt det skjedde på litt avstand så det gikk greit.

Ty fikk være med inn til Marie og fikk øvd litt balanse. Før det hilste han på en hest og fikk masse kos av hundemassøren vår, Marie 🙂

20160407_202743