Et felt til kvelds

Da Kaare kom hjem fra jobb dro vi tll vetrinæren for den årlige vaksinen på hele dyrehagen. Tre hunder og en katt..Det passer godt å få flåttmiddel samtidig. I tillegg så fikk Speedy en hormonsprøyte. Han har begynt å få litt problem med prostataen, så får vi se om dette hjelper. Hvis det gjør det så kan han får en hormonchip. Lommeboken var ganske tom etterpå, men sånn er det å ha dyr :). Da vi kom hjem hadde jeg tenkt at hundene skulle ta det litt med ro siden de hadde fått vaksine, men det tenkte ikke de. Jeg fant derfor ut at jeg like godt kunne ta med meg Frigg ned på kysteheiene og trene litt felt. Underlaget her er berg, lyng og gress. Mens jeg tråkket to korridorer på 10×30 med et åpenrom på 10×30 lå Frigg i dekk og bli, så fikk vi trent på det også. Jeg la en gjenstand i hver av korridorene på ca 30 meter. Etter at jeg hadde belønnet henne for at hun lå fint mens jeg la ut feltet sendte jeg henne i den korridoren som var nærmest. Mens hun søkte etter gjenstanden flyttet jeg meg til korridor nr to. Da hun fant gjenstanden kom hun på skrå inn til meg og avleverte gjenstanden. Så sendrte jeg henne rett ut i korridor nr 2, og mens hun søkte så flyttet jeg meg til korridor nr 1 igjen. Da hun fant gjenstanden i korridor nr 2 kom hun på skrå inn til meg og avleverte. Jeg syntes hun var veldig flink. Vi gjentok det hele en gang til. Skal gå litt tilbaske å gi henne litt påvirkning i en korridor på 10×30 meter så hun skjønner helt klart at felt betyr at hun skal søke rett ut foran meg i ca 30 meter.