En liten økt med lydighet en torsdagskveld

Etter en kattevask av huset og tur med en og en hund fikk Frigg trene litt lydighet.Da var det helt greit liksom og måtte være den siste hunden som fikk kommet ut :). Trente først litt dekk og bli. Prøvde å være i skjul et par minutter. Etterpå vekslet jeg med å være i skjul og synlig. Det hold vi vel på med i fem minutter. Så trente vi litt bare dekk og variernende rask belønning. Noen ganger bare for at hun la seg ned og noen ganger for at hun lå og ventet litt lenger mens jeg hoppet og spratt rundt henne.

Litt fri ved for. Det var gøy. Hun var veldig konsentrert selv om vi hørte bråket fra en nabogutt som spilte hockey i gårdsrommet i nabohuset.

Etterpå apporterte vi fastbittet og det gjorde hun kjempefint, men hun tar en litt større bue inn mot meg enn hun gjør med andre ting.