Det var slik jeg tenkte

I kveld da vi kom på hytta så tok vi en liten økt.Først hentet Frigg løsbittet hos Kaare. Hun kom inn på plass og holdt bittet mens jeg satte på linen og sprang ut til Kaare med bittet i munnen når jeg sa vis. Det gjorde hun to ganger. Så prøvde vi med fastbittet. Da ville hun ikke inn til meg og selv om jeg prøvde å si vis med en gang hun kom til meg og hadde bittet i munnen så klarte hun å spytte det ut. Hun kommer helt bort til meg, men skynder seg å få det ut  før jeg skal rekke å bøye meg ned å ta det ut. Så prøvde vi å bruke fastbittet som løsbitt. Det samme skjedde da. Da fikk jeg bekreftet min mistanke om at Frigg har fått en liten aversjon mot fastbittet etter at hun fikk litt vondt en gang da jeg skulle ta det ut. Vi prøvde en gang til med å bruke fastbittet som løsbitt. Hun kom helt i nærheten av meg og la det på bakken. Nå stod jeg bare helt i ro til hun selv plukket det opp og satte seg fint på siden av meg. Nå var det ikke snakk om å sette på noen påvisningsline, men bare gi kommando vis. Da sprang hun ut til Kaare med fastbittet i munnen.

Nå blir det en pause i runderingen til vi har fått orden på dette. Jeg kommer ikke til å ta ut bittet inne hos meg. Nå skal vi først trene med det løst til hun sitter så lenge at jeg kan sette på linen. Så skal vi etterhvert ta det rundt halsen hennes igjen og få henne trygg på at det er helt ok å komme helt inn til mor og jeg skal ikke ta ut bittet inne hos meg. Dette skal vi nok få fikset når vi vet hva som er problemet.

Ellers hadde Frigg en liten morgen dekk utenfor huset. Jeg gikk først i skjul bak huset til naboen i ca 30 sekunder, så var jeg litt i skjul bak bilen vår. Nå må vi bare fortsette å fåp inn slike småøkter i løpet av helgen også.