Lørdagsrundering i Vigreskogen

Jeg var veldig i tvil om hvordan jeg skulle legge opp runderingen i dag.De to siste onsdagskveldene synes jeg det har vært mye stopp i runderingen  ved utsending, og at jeg måtte sende henne på nytt. Jeg diskuterte med Kaare i bilen på vei til trening. Jeg tenkte at jeg måtte gå tilbake og bruke påvirkning. Kaare mente jeg skulle prøve å rundere vanlig å se hvordan det gikk. Vi ble enige om at det kunne være greit å ha han på midtlijen så han fikk se hvordan det gikk. Det gikk supert. Frigg runderte og meldte med fastbitt. Det ble noen tomslag også underveis. Fine meldinger 🙂 Vi runderte 500 meter. På neste økten begynte jeg  med ett par tomslag som ble til flere enn plangt, to funn og en hare som Frigg ikke fikk gå på til slutt. Det var en kjekk dag i skogen med kjekke folk og flinke hunder 🙂