Litt rundering på Alsvik

I kveld trente lag 4 på Alsvik.På første slagetr gikk hun litt for kort ut, Jeg sendte henne på nytt litt lengre bak og da kan det hende hun fant sporet. Uansett så gjorde hun funn og meldte fint. På slag nummer to kom stoppen som jeg før hadde fortalt Kaare om. Hun springer litt ut så inn igjen. Prøver å sende på nytt og hun tar bare en liten runde. Til slutt tok jeg noen steg etter henne utover og dermed dro hun ut på et kjempeslag. Fin melding. Etter dette ble det ikke flere stopp :). Så fikk hun ett funn til. Deretter et tomslag. I dag trakk hun fint frem og passering bygger jeg opp ved at jeg tar i mot henne og fører henne over midtlinjen ved hjelp av en godbit. Et tomslag til og denne gangen hadde hun knapt tid til å ta godbiten ved passeringen. Vi var imidlertid litt for langt fremme i forholdt til hvor figuranten var, så  selv om det var et fint slag så gikk jeg litt lenger bak og sendt på nytt. Det kan være at hun da fant sporet. Nok en fin melding. Så fikk hun avslutte med en hare. Flinke figuranter som hjelper meg med å passe på at hun kommer helt inn til dem før belønning og at det ikke lønner seg å ligge å gjete på leken 🙂