Litt lavine trening på hytta

Snøen smelter fort her oppe på hytta. Det har vært ganske mildt en lang periode.Men vi har en snøhaug etter snømåking tidligere i vinter. I denne haugen lagde jeg en snøhule. I går trente vi hundene. Først fikk Frigg og Ty se at jeg sprang og gjemte meg i en åpen hule et par ganger. Frigg stupte inn. Ty syntes det var litt langt ned, men kom inn i hulen til slutt han også. Andre gangen nølte han ikke. Så la Kaare litt snø over. Frigg gravde seg inn. Like etter kom Ty også. Han brukte litt lengre tid på å komme seg inn. Han syntes visst åpningen som Frigg hadde laget var litt liten, så han gravde litt mer før han våget seg inn. Vi gjorde det samme en gang til. Frigg kom og gravde seg inn og Ty fulgte etter. Til slutt fikk også Speedy prøve se. Han gravde og halset seg inn 🙂