En både kjedelig og spennende dag for Ty

Først var det kjedelige timer i bilen mens mor var på jobb.Men mor kom ofte ut og luftet meg og de andre hundene. Da fikk jeg gå to godbitspor på asfalten. Jeg skjønmner ikke så mye av det ennå, men kult å finne godbiter. Så fikk jeg være med på noe de kaller lydighetrstrening. Der sprang mor fra meg og jeg måtte springe etter. Det var kult for når jeg kom frem til mor fikk jeg leke masse. Så fikk jeg hilse på mange kjekke folk, men mest kjekk var nok Alice. Så kjørte mor til Helen. Der fikk jeg hilse på tre gutter, Oliver Thomas og Finley (mor tror det skrives slik :)) i tillegg til Helen og Jon. Sovnet godt i bilen etterpå, så jeg merket ikke så mye til at Frigg og mor var borte en stund. Så fikk jeg gå tur med Speedy. Mor trodde nok at jeg skulle være litt sliten når jeg kom hjem. Men etter å ha tisset på gulvet og fått litt mat så herjet jeg så mye med Frigg at mor puttet meg opp i bingen og sa at nå måttte jeg roe meg litt ned. Det har jeg ikke lyst til. Nå tror jeg snar mor slipper meg ut for hun snakket om at vi får gå en liten kveldstur.