Speedy fant slutten

Paul la ut et spor på rundt 1 km til Speedy idag ved Holmavatn. Sporet startet ved en liten høyde nær stien til Steinkjerringa. 

Speedy slo fint på sporutgangen og fulgte opp sporet inntil vi kom til en stort sett gjennomfrosset myr der han først lette etter og fant vann, deretter måtte jobbe som bare det for å finne sporet igjen. Fotspor her og der bekreftet at han til slutt var på riktig kurs.

Jeg plukket gjenstandene som vi passerte. Speedy ga seg ikke tid til å lokalisere dem. Da vi igjen nærmet oss stien til Steinkjerringan, dro jeg plutselig kjensel på sluttgjenstanden. Den 15-20 meter foran oss, rundt 20 meter fra stien. Speedy plukket leken elegant opp, og fikk masse belønning i form av leking og godbiter. Det skal mye til for at en “durkdreven” ekvipasje ikke skal gjøre jobben sin, tenkte jeg 🙂