Sosialisering

Tidlig krøkes, heter det. Det gjelder også lille Ty. Selv om han er bare åtte uker gammel, kan vi gjøre mye kjekt og spennende ilag. Idag stod sosialisering på programmet, og det ble mer av det enn planlagtFørst fikk vi besøk av Hilde Marie og lille Evelyn. Det er alltid kjekt, og idag var det ekstra gildt med lille Ty i huset. Det gikk veldig bra, og var nok en artig erfaring for både Evelyn og Ty.

Etterpå fikk Ty hilse på letemannskapet som var igjen i KO etter en leteaksjon etter en dement mann. Han hilste på alle sammen, og sjarmerte en etter en.

Vi dro derifra rett til Sviland for å trene Frigg og Speedy litt. Der traff vi først Johnny, en gammel venn ifra agility-miljøet i byen. Like etterpå kom Gro-Elin med Scott og Ritva med DJ. Ty fulgte ivrig med, og satte tydelig på oppmerksomheten han fikk fra både to- og firbeinte.

Før vi dro hjemover, fikk han prøve seg på et par to meter godbit-spor. Han ga seg ikke før han hadde funnet alle godbitene. Det var artig å se på.

Vel hjemme lekte han og Frigg til den store gullmedalje. Nå ligger han under skrivepulten ved siden av Speedy og meg og sover. Etter en liten aftenstur, bærer det rett til sengs, også for lille Ty. Første dag i nytt miljø sammen med sin nye familie har gått veldig fint!