Rundering på Dale

I kveld var lag 4 på Dale.Frigg startet med tre tomslag, så funn. Så tre tomslag til og funn. Så tre tomslag til, men da begynte det å bli litt korte slag og rett inn. Så vi avsluttet med funn på et veldig bra slag. På tomslagene tok jeg i mot henne og førte henne over midtlinja med en godbit i hånda. Tenker det er en grei måte å trene inn passering på. Hun var litt ivirig i dag og slapp bittet før jeg hadde sagt takk. Må skjerpe det litt inn. Kanskje belønne litt mer hos meg igjen, eller gå tilbake til løsbitt en periode. Jeg får tenkt på det. Hun satt helt på plass før hun slapp, men dette får ikke utvikle seg  så også at det kan være lurt å ha to konger eller to baller. Vi runderte vel tre hundre meter i dag og jeg må jobbe videre med tomslag, melding, fremtrekk og passeringer 🙂