Rundering i Hålandsskogen

I kveld var lag 4 i Hålandsskogen.Frigg skulle starte med to funn. Det ble noen utsendinger på begge fordi Frigg ikke gikk langt nok ut. Jeg måtte sende flere ganger. Når jeg tenker etter så må jeg vel være fornøyd med at hun lot seg sende flere ganger på samme sted. Kjempebra at figurantene lå slik at hun var nødt til å gå langt nok ut. I stedet for tomslag så ville jeg ha et funn til. Denne gangen mener jeg at jeg bare trengte å sende en gang. Så tok jeg to tomslag, men selv syntes jeg at de ble litt korte og at hun ikke trakk frem, så vi avsluttet med to funn. På det nest siste funnet måtte jeg sende en gang til fordi hun slapp bittet før jeg hadde sagt takk. Hun satt foran meg, helt inn til meg men hun slapp for tidlig. På siste slaget sprang hun langt nok ut og meldingen var fin. Tenker jeg kanskje går litt tilbake og bruker løsbitt neste gang. Hun er veldig ivirig på å påvise. Prøvde å belønne hos meg, men vi har så gode figuranter at det er ikke lett å konkurrere med dem. 🙂 Hun er nok også litt tenåring for tiden så her er det bare å ta ting som de kommer 🙂