Mist

om_mist

Mist er lånehunden vår. Hun eies av Helen Adamson. Mist er en herlig border collie tispe, som Helen hentet i Danmark. Hun har en nydelig rødbrun farge. Den passer veldig godt til hårfargen min 🙂 Mist er født i 2007. Vi har passet Mist en del, og hun går godt sammen med våre hunder. Helen og Jon fikk tre kjekke gutter på rappen. og det ble travelt i forhold til Mist. For at Mist skulle få brukt seg litt, begynte jeg å trene med henne. Jeg mener det var i 2010. Vi ble ihverfall godkjent i 2011. På den tiden var jeg godkjent med tre hunder, Odin, Speedy og Mist. Vi klarte ikke å regodkjenne i 2013, så godkjenningen vår gikk ut i desember. Heller ikke I 2014 klarte vi å regodkjenne. Vi prøvde oss litt frem med forskjellige meldingsformer, og dermed ble standhalsen til Mist litt preget av det. I 2015 klarte vi imidlertid å ta 1. re. Så for tiden er vi på tjenestelisten med Mist, både jeg og Helen 🙂

09.09.17 valgte Helen å pensjonere Mist noe jeg støtter fullt ut. Mist sliter litt med artrose og har haltet litt i høst, så jeg helt enig med Helen i at hun nå kan få noen gode år som pensjonist. Noe vi håper å kunne bidra med ved å fortsette å passe henne nå og da, og ta henne med på fjellturer. Hun går veldig godt sammen med våre hunder og Mist og Frigg har knyttet et spesielt vennskapsbånd noe vi så tydelig da Mist var med på fjelltur sommmeren 2017. Mist og Frigg lå tett sammen i teltet og når vi tok pauser. Mist gav Ty beksjed hvis hun syntes han var for tøff med Frigg når de to lekte. Det var rørende å se på 🙂