Lydighetstrening

Ja, her er det bare å trene på.Vi begynte med å trene litt på tilgjengelighet. Vi var to og to sammen. I dag trente jeg og Johannes sammen. Etterpå var det fri ved for. I første økta var Frigg veldig flink. I andre var hun litt med ukonsentrert. Så trente jeg litt apport. Hun er jo så flink, men apportbukken er litt kjekk. Så jeg må skjerpe inn innsitten med avlevering foran. Fellesdekken så kryper hun. Hun lå selv om jeg var i skjul, men så begyntre hun å krype. Jeg måtte inn og rette henne. Når jeg først var begynt var hun som en åme. Ja, ja godt vi har noe å trene på.

Så fikk jeg hentet ski uten stålkanter på XXL før jeg møtte Helen og vi tok en joggetur i hundeskogen. Speedy slet i dag. Kanskje han slipper å være med neste gang. I dag  var jeg alene med hundene og hadde ikke hjerte til å la han være igjen, men kanskje jeg heller burde gått en tur med han etterpå.