Lydighet og joggemandag

I kveld var også Kaare og lille Ty med.Frigg og jeg trente litt fri ved fot. Nå belønner jeg kontakt og atter kontakt. Syns Frigg blir flinkere og flinkere til å konsentrere seg om meg og ikke alle forstyrrelsene rundt :). Så trente vi apport. Hun er jo flink til å apportere og avlevere, men i dag tyvstartet hun. Kanskje hun var redd for at noen andre skulle ta apporten. Hun lot seg også distrahere og løp bort til en annen hund som fikk belønning. Så her er det bare å trene. Det samme gjelder fellesdekken. Hun ligger veldig urolig, så jeg må inn og korrigere henne. Det gjør jeg ved at hun må sette seg opp og flytte seg tilbake der hun skal ligge. Jeg er veldig fornøyd med at hun lå i ro da de to andre hundene reiste seg, Til Slutt lå hun ganske lenge uten å krype og det fikk hun kjempebelønning for.

Etter lydighetstreningen var det tid for å trene mor. Frigg fikk springe og kose seg sammen med Mist 🙂