Litt av hvert på en søndag

Etter en rolig morning på hytta så tok vi oss en skitur.Det var ikke noe særlig til skiføre så det ble en meget kort tur. Det er slitsomt å ha med Frigg fordi hun bare skal ta skistavene våre. Vi har stålkanter på skia og er livredd for at hun skal komme borti dem. Vi prøver å lære henne og holde seg unna oss når vi går på ski, og vi er veldig forsiktige. Likevel så skjedde det i dag. Jeg hadde nesten bremset helt opp for å ta av skiene ved hytta. Der kommer Frigg som en pil for å ta staven min. Så hører jeg et pip og ser blodspor i snøen. Heldigvis ser ikke kuttet ut til å være så stort. Det ble ikke kuttet noen sener eller store blodårer, selv om det blødde godt. Ingen halting og hun ser ikke ut til å kunne bry seg mindre. Labben er behørlig bandasjert og vi får bruke potesokk en stund. Det blir nye ski uten stålkanter, og trening på å gå på tur uten å jakte på skistaver.

Vi dro forholdsvis tidlig hjem fra hytta. Da vi kom hjem fikk Speedy balanse/styrketrening. Etterpå trente Frigg og Speedy litt dekk og bli inne i stua. Etter lufteturen trente de igjen dekk og bli ute. Jeg gikk i skjul. De lå begge fint i ca ett minutt før jeg gikk frem og gav dem belønning. Så fikk Frigg trene litt fri ved fot med Speedy som forstyrrelse. Hun var veldig flink fordi hun ville ikke at Speedy skulle få noen godbiter. Så sendte jeg Speedy inn og tok frem rulleskiene. Så trente Frigg og jeg på at hun ikke skulle ta skistavene. Jeg gav henne en leke og dermed trakk hun meg avgårde. Jakting på skistaver ble min minste bekymring :). Hun er ganske sterk i forhold til størrelsen. Heldigvis hører hun på kommandoen rolig. Vi fikk roet det hele litt ned. Jeg fikk brukt stavene mens hun var opptatt av leken. Jeg begynte også og trene inn høyre og venstre. Naboene kommer nok til å få se en del til Frigg og meg der vi suser avgårde rundt kvartalet på rulleski 🙂

Nå skal jeg trene meg selv litt før jeg tar kvelden .)