Lavinetrening

Vi kom litt seint og dro litt før de andre. Vi får skjerpe oss. Vi skulle bare kjøre fra hytta og opp til Suleskaret. Det tar ikke så lang tid, men så skal vi jo ned fra hytta, finne en nedsnødd bil og kjøre på glatte veier. Dessuten så begynte treningen 10-ish 🙂 Og vi var ikke sist.Vi hadde på forhånd fått beskjed om at vi ville få hjelp av en gjeng fra Roverne. Og de var i full gang med å grave huler da vi kom.

Frigg begynte med at jeg var inne i en åpen hule, så kom hun inn til meg. Åpningen ble mer og mer tildekket, og til sist måtte hun grave seg inn. Vi fikk også prøve med en figurant fra Roverne.

b05

Etter lunsj fikk Frigg finne Hugo. På de to siste søkene gravde hun seg inn. Men også nå ble hun til å begynne med veldig opptatt av hvor Kaare var. Etterhvert fikk hun imidlertid mer og mer fokus på hulen, og hun fant Hugo uten noen hjelp fra meg.

Det vi ser er at det ikke har vært så lurt at hun har fått jakte på snø når vi har måket på hytta. Hun var veldig fokusert på spader og snøklumper. Så fra nå av er det slutt på å få være med å måke snø, og ingen snøballkasting 🙂