Grusspor, litt lydighet og felttrening

I dag ringte telefonen mens vi hadde sen frokost besøk av datter og barnebarn. Mist var på hytten så jeg hadde ikke hund, men Kaare og Speedy kunne stille. Jeg ble med for å sosialisere Ty og trene litt lydighet med Frigg. Aksjonen var imidlertid over før vi kom frem. Ty fikk hilse på NRH kollegaer og noen fra Røde kors. Vi tok like godt turen til Sviland etterpå i det fine været. Frigg fikk et grusspor på 100 meter som lå i bortimot en time. Kaare hadde startet sporet i terrenget og gått ut på veien. Frig slet litt i overgangen mellom gress og grus, men når hun først kom i gang på grusen gikk det greit.

Så trente vi litt dekk og bli. I dag var hun flink 🙂 Vi trente også mye kontakt i forhold til fri ved fot. Skal fortsette med det. Frigg hadde også noen fine apporter. Så jobbet vi litt med korridor i feltsøk