Et ordentlig krøkkespor

Speedy og jeg gikk et spor på 4-500 meter i kveld. Det ble liggende i ca. halvannen time før vi gikk det. Speedy sleit litt i begynnelsen av sporet. Det gikk over en del greiner og stammer som lå på skogsbunnen. Det i kombinasjon med noen små steinrøyser gjorde at han måtte lete etter steder å gå. Men etter å ha jobbet seg gjennom de verste kvastene, gikk det greit. Jeg måtte krabbe her og der for å komme meg gjennom en tidvis tett skog, mens Speedy cruiset avgårde.

Før vi kom inn i den tetteste skogen plukket Speedy en gjenstand. Den andre som Oddvar hadde lagt ut, gikk vi over.

Sporet fulgte noe som lignet en snødekket sti en tid. Etter ha ha sjekket ut en turvei som vi etterhvert havnet på, dro Speedy avgårde inn i en mer åpen skog. Tidligere stod det en lavvo i området. Den var nå bort.

Etterhvert nærmet vi oss nok en vei. Speedy begynte å sirkle litt før vi nådde den, og plukket opp en fin bøff. Det var slutten. Jeg var snar med å gi Speedy belønning for å unngå at han rev den i stykker.