En rolig søndag

Det har vært en rolig søndag, men tur og litt trening har det blitt.Vi fikk frokostbesøk av Evelyn Elise og Hilde Marie. Litt senere var vi oppe hos dem og fikk smake på morsdagskaken som Hilde Marie hadde fått. Etterpå gikk vi tur med hundende. Så har Speedy fått kveldens dose med balanse og styrketrening. I dag stod han 7 minutter i strekk på ballen før han måtte ha en liten pause. Etter treningen var det massasje, strech og noen øvelser som jeg gjør med han. Frigg trener egentlig hele tiden. Så hun har trent litt på passeringer på tur. Gå på plass når vi møter folk. Sitte fint når hun hilser på barn, sitte fint når noen sykler eller jogger forbi. Så er hun blitt veldig flink til å ignorere biler som suser forbi. Ingen gjeting. Så en kan vel egentlig si at lille flsa trener hele tiden 🙂