En pistol i sporet …

Vi dro på sportrening idag. Den var satt opp på Holmavatn idag også. Vel framme møtte vi Paul og Morten i tillegg til to nye – Atle og Olav – som skulle ta egnetshetstest på hundene sine.Jeg ville ha et kilometerlangt spor til Speedy og meg. Morten la det ut, mens Aud og jeg la ut langspor til Paul og Morten.

b03b02b01

Sporet ble liggende i godt og vel fire timer før vi gikk det. Det hadde ta tint en god del i forhold til tidspunktet de ble lagt ut på. Men Speedy fulgte sporet uten noen problemer. Han plukket fire gjenstander før han til slutt stod med en ganske stor pistol i munnen. Det var sluttgjenstanden 🙂

Jeg belønnet Speedy ordentlig, og byttet pistolen med en kong. Pistolen pakket jeg godt nedi lomma på turen tilbake til bilen. Det var mange turgåere i området, og det er ikke godt å si hva de ville ha trodd dersom Speedy eller jeg hadde kommet valsende med den nedover stien.