Balansetrening med Speedy og litt lydighet med Frigg

Vel hjemme etter aksjonen fikk vi gjort litt rent i huset til helgen.Så fikk Speedy en økt med balansetrening og massasje.

20160131_201104

Etterpå trente jeg litt dekk og bli med Frigg utenfor. Hun lå foran garasjen. Jeg gikk i skjul bak en hekk. Det er alltid en fare for forstyrrelser her med veien som går rett forbi. Jeg stod i skjul og telte sekunder. Da det var gått 30 sekunder så kom det en katt ut fra innkjørselen til naboen. Frigg så den, men lå i ro!! Jeg skyndet meg å skryte av henne og gikk frem og belønnet henne. Neste gang lå hun i ett minutt før jeg gikk frem, men denne gangen var det ingen forstyrrelser. Så trente vi litt fri ved fot. Jeg hadde hverken sele eller bånd på henne. Hun var flink selv om hun så naboen oppi gata gå tur med hunden sin, og at vi nok en gang fikk forstyrrelse av katt. Det var kjekt at hun var så flink 🙂