Balanse/styrketrening med Speedy og litt lydighet med Frigg

Speedy fikk trene på balansballen sin.Nå står han kjempelenge uten å må ta pauser. Etterpå gjorde vi øvelser, massasje og strech.

Så fikk begge hundene være med på tur. Speedy gikk med vekter på bakbeina.

Da vi kom hjem lå de to i dekk foran garsjen. Det gikk ganske greit. Frigg lå uten å flytte seg frem i tre minutter. Så gikk jeg frem for å være forstyrrelse. De to siste minuttene var det nok garasjen som holdt henne på plass :/. Speedy lå fint. Så han fikk belønning. La Frigg ned på nytt. Denne gangen tok jeg en kortere økt og da lå hun i ro. Hun fikk dermed belønning hun også.

Speedy fikk gå inn. Så trente Frigg og jeg fri ved fot. Det blir spennende å se hvordan det går når vi skal prøve oss på appellen på lørdag. Håper vi iallefall kommer i mål med noen av øvelsene. Har begynt å lære henne noen triks, og det er mer morro enn å trene lydighet 🙂