Overvær på Orrestranda

En nydelig kveld. Minus ti grader månelyst og nordlys.Frigg skulle melde med fastbitt. Mor kom ikke på at hun ikke har prøvd det på overvær før. For skikkelig å klusse det til for den lille frøkna så glemte jeg å sette på henne fastbittet på første funn. Kunne ikke forstå hvorfor hun ikke meldte. Så sier figuranten at hun ikke har bittet på… Inn til mor å få på bittet og så ble det en fin melding. Så søkte vi videre. Frigg snappet da bittet noen noen ganger, men når hun fikk overvær og føk av gårde på fig nr to så var det ikke tvil og fin melding. Så tror jeg  at hun ikke prøvde seg på å plukke opp bittet bare for å ta det flere ganger. På tredje fig så satte hun seg imidlertid et par meter fra meg med bittet og sprang så tilbake til fig. Heldigvis så fig at hun ikke hadde fått på linen så da ble det ingen beløning for å jukse,

Kokte nok over for lile flisa i dag. Jeg får legge det bak meg og ikke gjøe noe nummer ut av det 🙂