Lydighetstrening og Friggs første joggetur

I kveld var det lydighetstrening.Ingen ville trene fellesdekk så Frigg trente dekk alene. Jeg syns hun var flink. Jeg gikk langt fra henne og litt i skjul. Fri ved fot er ikke så enkelt når det er mange rundt som har kjekke belønninger. Vi fikk imidlertid trent litt med å bli kommandert og det trenger vi å øve mer på. På sluttten av treningen hadde hun en fin økt med fri ved fot uten kommmandering. Da var det bare folk som stod rundt og ingen andre hunder som ble belønnet.

Etterpå møtte vi Helen og Mist til en joggetur ved Bråtsteinvannet. Vi jogget i hundeskogen. Det er kjekt å løpe rundt på stier og veier med hodelykt. Frigg var flink. Hun og Mist sprang fritt hele tiden med unntak av transportetappen fra parkeringen ved Bråsteinvannet og bort til hundeskogen.