Lørdagstrening i Vigreskogen.

I dag var det runderingstrening i Vigreskogen.Nå er mildværet kommet til Stavanger og Jæren, så snøen var borte. Kjempekjekt å treffe mange av treningskompisene fra dioet som vi ikke ser så ofte ellers fordi vi på onsdagstreningene er delt i lag.

Etter at det ble litt kluss på Orrestranden så var jeg litt spent på hvordan det ville gå i dag. Det var visst ikke Frigg. Hun startet med tre funn to tomslag, så to funn og to tomslag og så et funn. Hvis jeg husker riktig. Vi avsluttet med en hare på ca 450 meter. Ikke noe tull med meldinger. Vi fikk til og med til litt fremtrekk.

I andre økten var det på forhånd plassert ut en figurant slik at Frigg først skulle få to tomslag. Det gikk også kjempebra. Flinke jenta 🙂

Mens vi ventet på at det skulle bli vår tur trente vi dekk og bli. Vi trente også på vendinger og fri ved fot 🙂

Det var også kjekt med bål og pølsesteikning i pausen.