Litt mere søndags trening

Kaare og jeg tok oss en tur til Sviland i ettermiddag.Først la vi ut et spor hver til hundene på ca 200 meter. Frigg sitt lå delvis på grus, krysset en bekk og litt på gress. En liten papirbit var slutten. Mens vi ventet på sporene luftetr vi hundene. Da de hadde gått seg gode og varme så fikk Speedy litt styrketrening for bakparten. Etterpå fikk han litt massasje og utstrekning. Så trente Speedy og Frigg fellesdekk. Jeg var i skjul bak bilen i ca ett minutt. Etter det fikk Speedy vente litt i bilen mens vi testet melding med fastbittet på Frigg i mørklet. Hun fikk to funn på Kaare oig meldte uten hjelp. Hun holder fint. Veldig bra. Så var det tid for å gå sporene . Vet ikke helt hvor gamle de ble. Noe mellom en time og en og en halv. Frigg var flink og det var Speedy også. Det ble en kjekk ettermiddag.