Et lite spor og felttrening på Sviland

Kaare, hundene og jeg tok oss en ettermiddagstur til Sviland.Vi la et spor til sporkarusellen og et spor til hver av våre hunder. Mens vi ventet på at sporene skulle få litt liggetid så gikk vi tur og på slutten av turen tråkket vi en korridor på 10×30 meter. Kaare gav Frigg litt påvirkning og la ned en gjanstand på nesten 30 meter. Frigg føk ut fant gjenstanden og avleverte den fint til mor. Dette gjentok vi tre ganger. Så la mor ut tre gjenstander i korridoren slik at Speedy også fikk gjort litt. Han var overbegeistret og fant alle tre gjenstandene i full fart :). Etterpå skulle vi går sporene. De hadde vel da liggert en til en og en halv time. Frigg hadde allerede funnet sporstarten helt på egen hånd. Så det var bare å få på henne sporlinen og sette i gang. Hun fant en gjenstand og mor plukket med seg en som Frigg gikk over. Slutten fant Frigg :). Hun er flink syns jeg. Litt høy fart så vi skal prøve å gå eldre, lengre og vanskeligere spor. Kaare og Speedy fant også alle gjenstandene og slutten. To fornøyde hunder og to fornøyde eiere 🙂