Balansetrening med Speedy.

Vi måtte dra tidlig hjem fra hytta i dag fordi Kaare skulle ut å reise.Da far var vel avgårde fant mor ut at det var på tide å komme i gang med balansetrening med Speedy igjen. Han vet hva det går i og kommer med en gang jeg tar frem balanse ballen. Han legger fremlabbene på den og må dermed legge vekten på baklabbene og justere balansen med dem. Det er tungt. Jeg lar han ta små pauser når han selv vil gå ned. I dag var han flink og stod på ballen lenge i gangen. Vi fant ut at  han kunne ha litt pause gymnastikk, så jeg fikk han til å hoppe opp i stolen og ned igjen. Det var tungt da han ikke er så spenstig lenger, men det også var nok god trening for han. Han fikk også massasje og noen øvelser som hundemassøren har sagt vi må gjøre med han. Speedy virker vel fornøyd og klar til å ta kveld.