Ettårsdag og lydighetstrening

I dag fylte Frigg ett år. Hun og Speedy ble hentet på kennel i morres etter å ha tilbrakt helgen der mens vi var i Lillehammer. Kan tro de ble glade da mor kom og hentet dem.I ettermiddag var det lydighetstrening. Vi gikk rett ut og skulle trene fellesdekk sammen med en annen ekvipasje. Frigg var i grunnen litt flink, men da mor prøvde å gjemme seg kom hun etter. I grunnen ikke rart mente de andre da jeg fortale at hun hadde vært på kennel hele helgen. Hun var vel redd for at mor skulle forsvinne for henne igjen. Vi trente fri ved fot. Det går ganske bra nå. Jeg begynte langt fra de andre og belønnet mye kontakt i starten. Etterhvert gikk jeg nærmere de andre. Syns hun var flink. Trente også apport og innkalling. Det går bra, selv om tomflasken var litt vanskelig.  Vi avsluttet med fellesdekk. Da fikk jeg hjelp til å passe på Frigg. Det fungerte bra. Vi snakket litt sammen etterpå. Da nevnte jeg metoden med å belønne sitt opp. Hmm kanskje jeg skal prøve det med Frigg. Det funket jo veldig godt på Speedy. Får tenke litt på det.

Da jeg kom hjem fikk Speedy en løpetur med meg, mens Frigg fikk gåtur med far.