Spor og litt rundering på Flassavatn

I dag var vi og trente på Flassavatn. Det var sportrening som stod på planen.Det ble lagt ut et spor på 200 meter til Frigg. I sporet var det tre gjenstander og en bruksgjenstand som slutt. Før vi skulle gå sporet fikk vi to ferske sporoppsøk. Selve sporet lå vel i litt over to timer. Sporoppsøkene var kanskje ett kvartergammelt. Først oppsøket valgte hun feil vei. Andre så skjekket hun baksporet og fikk belønning med en gang hun snudde for å velge riktig vei. Veldig bra.

På selve sporet hadde hun et nydelig sporoppsøk og valgte riktig vei. Hun jobbet iherdig med nesen godt ned i sporet og fant alle tre gjenstandene som hun apporterte og hun fant også slutten. Veldig bra. Skal øke alderen på sporet og lengden.

Etter at alle sporene var gått dvs de som lå i umiddelbar nærhet av runderingsløypa fikk Frigg noen ruinderingslag. Hun sprang først ut litt for langt frem og fikk ikke første fig. Så sendte jeg henne ut en gang til. Hun gjorde funn og meldte fint. På neste slag tok hun en liten runde før hun for langt ut og gjorde funne. Fin melding og hun hold bittet selv om hun skled og falt inne på midtlinjen. Neste slag gikk hun lagt ut, men trakk ikke frem. Jeg sendte en gang til og da gikk hun langt ut og trakk fint frem. Fin melding. Neste slag ble et tom slag, så to til fine slag med fine medlinger. Det går fremover.

Vi trente også litt lydighet. HUn var flink når jeg trente dekk og fri ved fot alene. Så skulle vi prøve en felles dekk. Det gikk ikke så bra. Vi får bare trene mer.