Rundering og spor på Holmavatnet.

I dag møtte vi opp i Vigreskogen fordi det skulle være prøver der.Speedy runderte trygt og sikkert og fant alle figurantene. Flinke gutten. Mor ble beint rørt av gamlegutten vår.

Så var det spor på Holmavatnet. Speedy og Kaare kom seg fint avgårde på sporet. Mens jeg ventet la jeg et grusspor og tre sporoppsøk på et jorde til Frigg. Sporene til Frigg gikk greit. De ble ikke så gamle. Speedy og Kaare gikk av sporet sitt hundre meter fra slutten og klarte ikke og komme i mål på tiden. Det var synd.. Håper det blir lagt opp en ny sporprøve så de får en sjanse til. 🙂

Gratulerer til Gøril fra vest Agder som bestod sporet.

Etter at alle sporene var ferdig så fikk Frigg rundere. På de to første slagene føk hun ut uten noe stopp, hentet bittet og kom fint inn med melding og fin påvisning. Så skulle hun ha et tomslag. Da sprang hun 20 meter ut og snudde. Jeg gav meg ikke, og etter et par forsøk så gikk hun et kjempe tomslag med fint fremtrekk. Så fikk hun funn på neste side. Her også sprang hun først noen meter ut og så stoppet hun, men neste gang gikk hun fint ut og hadde et fint slag, så funn, funn, funn før vi avsluttet med et tomslag. Etter å ha fått belønning for et fint tomslag fikk hun en hare hun ikke fikk gå på. Vi runderte vel 200 meter. Plan videre er flere tomslag og strekke runderingen. Få innlært passeringer, så kan vi begynne med fastbittet 🙂