Rundering i Hålandsskogen.

I kveld var vi 8 stykker på trening.Til tross for dette fikk flere av hundene flere korte økter og noen en litt lenger. Frigg startet fint uten påvirkning og fant første fig. Fin melding. Det samme på neste fig. Fint, lang ut og med fremtrekk. Så skulle jeg sende henne et sted der det både var bratt og mye kvister som lå. Da snudde Frigg og kom inn igjen etter en 15-20 meter. Så flyttet vi litt frem og hun gikk et fint slag. Så fikk hun et tomslag, så var det litt kluss igjen på utsending før hun gikk et fint og veldig langt slag ut. Neste slag var supert. Vi avsluttet vi med en hare. Meldingene er kjempefine. Rett inn og henter bittet. Rett ut til mor og fine avleveringer. Hun vet at hun skal ut til figranten etter å ha fått belønning hos meg, men i dag, i mørket så hadde hun litt problemer med å lokalisere figurantene. Så neste gang skal hun få litt lyd på vei utover.

Speedy fikk også noen slag, og han fant begge figurantene uten problem 🙂