Rundering en eller annen plass i Sveio :)

I dag reiste vi til Haugesund for at Kaare og Speedy skulle prøve seg på sporet igjen.Kaare tok kontakt med dio7 for å melde seg opp til spor i Voss i helga. De slet med å få nok sporleggere, så det kunne bli litt vanskelig i følge prøveleder der. Hun skulle imidlertid ta kontakt. Så ringte en instruktør fra Haugesund. Han hadde fått beskjed om at han kunne arrangere sporprøve for Kaare og Speedy i Haugesundsområdet. Dersom vi ville kunne vi komme litt tidlig og være med på treningen deres. Det gjorde vi, og vi møtte til trening der i ti tiden i dag. Instruktøren og en annen reiste og la ut spor på en plass hvor det ikke var rimfrost i gresset. Frigg fikk en fin økt med rundering. Hun hadde flere fine slag og noen tomslag. Meldingen sitter som støpt, og hun trengte ikke noen påvirkning for å gå ut i ukjent terreng med nye figuranter. Veldig flink hund :): Etter å fått være med som figurant til flere flotte ekvipasjer. Dro Kaare og Speedy avgårde for å gå spor. Det gikk kjempebra og 7.re er i boks. Veldig stolt av dem!! Tusen takk for en flott dag.

b01

b02

b03

b04


b05