Overvær på Orrestranda

På onsdagskveld var lag 4 på Orrestranda.Frigg har løpetid, så først tenkte jeg å gå med henne i langline. Men så har jeg gledet meg slik til å prøve henne på overværsøk. Dermed tok jeg sjansen på å la henne gå løs. Hun har ikke erfaring med rene overværsøk. Da vi startet sirklet hun litt rundt og sjekket sikkert litt spor før hun slo. Jeg var spent på om hun kom til å følge det opp, eller om hun ville søke støtte hos meg. Hun brydde seg døyten om meg og for avgårde. HUn kom tilbake med melding (løsbitt). Jeg vet ikke hvor langt det var, men jeg trodde aldri vi skulle komme til figuranten da vi sprang på påvisning.

På fig nr to slo hun også fint tog kom fint tilbake og avleverte medlingen. Det var også langt,men ikke så langt som første slaget. På sist var vi ikke så langt unna. Der var det høyt strandgress. Frigg mistet bitte på vei inn til meg men fant det igjen, Veldig fornøyd med frøkna.

Etterpå trente vi fellesdekk. Nå ligger hun med andre hunder rundt seg. Kan nok sikkert begynne å gå fra henne og etter hvert i skjul.