Mist lar seg ikke lure :)

I dag var det trening med Mist.Vi fortsetter med praktisk trening. I dag skulle vi søke langs en sti. Jeg gikk med Mist i line. Jeg syns det er lettere å se når hun markerer når vi går i line. Mist viste litt interesse med det samme vi kom inn på stien, men hun fulgte det ike noe opp så vi fortsatte. Vi gikk videre innover og krysset bekken. Vi begynte å nærme oss den ytre begrensningen da Mist plutselig slo på overvær. Jeg slapp henne og hun fant første figurant. Litt rart å halse med meg så nært, men hun halset fint etter en liten tenkepause. Så tok jeg på Mist linen igjen. Med en gang vi kom tilbake på stien stilte hun seg opp som om hun ville rundere på den andre siden. Det var ikke spor hun markerte på og ikke var det vind fra den siden. Mist var imidlertid meget bestemt på at hun ville ut der så da fikk hun gå. Jammen var det ikke en figurant der også. Mist måtte jobbe litt for å lokalisere denne figuranten, men da det var gjort kom det en fin hals. de hadde prøvd å lure oss med å legge seg ut rett ovenfor hverandre, men Mist lar seg ikke lure så lett 🙂