Lydighet eller ikke, kanskje

Tja, det går jo opp og ned.Når fører er litt sliten og lite motivert, så går det ofte ikke bra. Kanskje ikke lurt å være på jobb fra kvart over syv til kvart over fem og så dra rett på lydighetstrening. Skal igrunnen ikke klage. Frigg er flink og veldig ivrig men mor er for lite presis og nøyaktig. Frigg blir veldig opptatt av hva alle de andre holder på med. Kanskje vi på neste trening bare skal se på de andre og belønne når hun tar kontakt. Fri ved fot.Her er hun fremdeles litt langt fremme. Fremgang i fellesdekken med at hun faktisdk legger seg og ligger. Men så begynte hun å krype og jeg måtte inn å legge henne ned igjen. Så ble det litt kluss.

Trente litt i gata da vi kom hjem. Hun lå da fint i dekk. Syntes hun var litt ukonsentrert når vi trente fri ved fot, men jeg var vel ikke så konsentrert jeg heller, sukk.

Speedy skulle gå spor. Han prøvde så godt han kunne å fortelle at jo sporlegger har gått videre langs veien. Jeg klarte imidlertid å overtale han om at det var utenfor «vårt» område, Hvor jeg nå i mitt lille rødblonde hode kunne fått det fra?. Så gikk han den veien mor ville og vi fant ballen til Daisy. Heldigvis hadde de et spor til slik at jeg ikke ødela alt for dem. Men vi fant ikke slutten som vår sporlegger hadde lagt ned så den ligger dessverre igjen der ute et sted.