Kontakttrening med innslag av lydighet.

Så var det mandag og vi skal trene lydighet.Fellesdekk. Det går fremover. Det  er bare å trene og trene. Øvelse gjør mester :). Trente ellers mest på å belønne når hun tok kontakt i dag. Jobbet en del med første skrittet og det å belønne med en gang. Prøvde å klikke hver gang hun ble opptatt av andre og det lønte seg. Etterhvert  tok hun mer kontakt med meg. Vi økte også avstanden til forstyrrelsene og det fungerte også godt :). Fikk en fin kommentar som gjorde meg stolt. Flink jente jeg har fått meg :).

Etterpå ble det joggetur med Mist og matmoren hennes 🙂 Det er alltid trivelig og uansett hvor guffent været er eller om formen er litt skral er det alltid like kjekt når vi først kommer igang. Er så glad for å ha en slik motivasjonsfaktor for å komme meg ut 🙂 Det var litt småglatt i dag, men bare vi var litt forsiktige så gikk det greit.