Tirsdag og Mist sin tur

I kveld var det nok en gang Mist sin tur til å trene.Mist fikk en praktisk oppgave som hun også i kveld løste fint. Det var sti-grusveisøk denne gangen også. Figurantene lå fra fem til nesten femti meter fra veien. Den første var det meningen vi skulle få på lyd, men så fant Mist et gammelt/ annet spor som hun dro ut på før vi kom til figuranten og dermed fikk hun denne figuranten på overvær. Neste var på spor. Til nå hadde jeg søkt med henne i line, og koblet henne fri når hun slo på spor. Det virker som hun får med seg mye bare ved å gå langs veien. Nå følger jo jeg også godt med fordi selv om jeg ikke vet hvor, så vet jeg jo at det er noen der :). Siste figurant fikk Mist på overvær. Dette er fin trening både for henne og meg 🙂 Jeg må bare huske på å kalle henne Mist og ikke for Frigg :). Så er jeg blitt jysla god på å plystre 🙂