Så var det lydighetsmandag igjen.

Vi prøver å trene litt innimellom også.I går kveld trene jeg og Frigg litt hjemme. Det gikk veldig bra. Vi trente både på gress og asfalt med dekk å bli og fri ved fot. Frigg er veldig konsentrert. Det er jeg som blir stresset av forbipasserende på gangvei og katter som tusler over gresset 🙂

Så var det mandag. Frigg og jeg skulle begynne med å trene fri ved fot med kommandering. Fikk veldig god hjelp og mange god råd. Så fint å få hjelp :), hjelper på motivasjonen. Frigg er litt for langt fremme og det merkes ved at jeg snubler i henne når vi tar venstre vendinger. Så faller hun litt med hodet i det vi starter. Skal belønne første skritt, eller med en gang hun tar kontakt ved start. Belønne litt bak. Gå venstre rundinger og firkanter slik at hun må gå litt bak. Viktig å belønne når hun er flink 🙂

Fellesdekk. Frigg lå på en måte :): Litt åling, men nå ligger hun i hverfall sammen med de andre. Vi får prøve å legge det inn på de andre treningene også, Utnytte andre hunder når vi har de der 🙂 Øvelse gjør mester. I grunnen syns jeg hun er flink og veeeldig søt 🙂