Så har Frigg fått sin første løpetid

Greit å ha en hannhund i hus, ellers hadde det nok tatt lengre tid før vi oppdaget det.Treningsmessig har hun vært helt fin. Litt tenåring som seg hør og bør, men på hugget i forhold til trening hele tiden. På torsdag 22. oktober var det likevel ingen tvil. Den første løpetiden var igang. For oss som bare har hatt hannhunder før er dette nye nytt. Foreløpig går det bra med Speedy. Han var veldig pågående til og begynne med. Etter litt tilsnakk så roet han seg og lar henne være i fred, men vi følger med. De får ikke være sammen uten tilsyn. Merket ikke noe spesielt på henne på trening i dag.

Nå 3.november begynner det å tilspisse seg. Speedy er veldig på og Scott merket det også godt på treningen i dag. Hun legger ikke halen til side, men det nærmer seg nok.

Fra torsdag 5 november har jeg sluttet å gå tur med de sammen. De er også hver for seg inne. Helge 6-8 var vi på hytta og vi mått passe godt på. De måtte være i bånd begge to når vi gikk tur. Tirsdag 10 november er Speedy fremdeles for interresert til at vi tør ha de sammen, selv under oppsyn. Han virket imidlertid litt mindre pågående når de var på tur i dag. Hvis vi ikkke kan gå med hver vår hund må de fremdeles luftes hver for seg.