Onsdagstrening på Sviland 2

Nok en nydelig høstkveld med fin solnedgang, og senere fullmåne.I kveld skulle Frigg med løpetid rundere i mørket for første gang. Jeg prøvde først uten påvirkning. Da tok hun bare noen korte runder. Jeg tok henne så i bånd og fikk et klapp fra hver av figurantene. Så gikk Frigg og jeg tilbake til start og begynte på nytt. Nå gikk hun fint ut. Når hun henter bittet går figurantene litt fremover og dermed får hun fine fremtrekk også. Jeg skynder meg også fremover midtlinjen og roper litt for at Frigg skal høre at jeg har trukket frem. Melding sitter kjempegodt nå. I stedet for lyd påvirkning videre så fulgte jeg med henne litt utover i det  jeg sa runder. På de siste slagene begynte jeg litt før der jeg skulle sende henne. Tenker at det kan være en fin begynnelse for å få passeringene innlært. Hun fikk 6 funn. Droppet tomslag, siden dette var første gang i mørket. Må imidletid begynne å få inn det også.