En nydelig tirsdagskveld.

I kveld var det fullmåne, eller i hvertfall nesten.Det ble en fin treningsøkt på Mist. Mist og jeg trener på praktiske oppgaver for tiden. I kveld skulle vi søke av en sti på en 300 – 400 meter. Sti med flankesøk.dvs at jeg også skulle dekke ca 50 meter på hver side av stien. Jeg lot Mist gå fritt slik at hun selv skulle få anledning til og ordne litt opp. Hun føk av gårde og fant første fig. Denne lå slik at hun fikk figuranten på overvær. Siden vinden kom fra den ene siden siden sendte jeg Mist ut på et runderingsslag på andre siden. Da tenkte jeg at hun ville bruke vinden slik at hun dekket ca femti meter ut på den siden også. Samtidig ville hun få overvær om det var noen på vindsiden av stien.Mist føk av gårde og tok likegodt hele siden med en gang og fikk dermed også figurant nr 2 på overvær. Hun halset helt til jeg kom frem, selv om det tok litt tid før jeg fikk lokalisert henne og figuranten. Så hadde jammen meg ikke første fig forsvunnet igjen. Mist sprang et stykke foran, men reagerte ikke på noe fra den siden som trekken kom fra. Jeg sendte derfor Mist på et lite runderingsslag på lesiden av stien. Jammen fant hun ikke noen der også. Mist var kjempeflink.

Frigg fikk en liten fellesdekk før vi satte kursen hjem 🙂