En månelys mandagskveld

møttes en gjeng for å trene lydighet.

Jeg var spent på hvordan Frigg ville reagere siden hun nå har fått sin første løpetid. Jeg merket ikke noe til det. Hun blir ukonsentrert når det er forstyrrelser og det ble hun før også. Så ellers er det bare å trene og trene. Vi begynte med litt felles dekk. Frigg var ganske så flink, men har begynt å krype litt fremover. Det må jeg ikke tillate, så da går jeg å tar henne opp og legger henne ned på nytt. Fremgang med at hun faktisk kan ligge sammen med andre hunder.

Fri ved fot begynte jeg med å belønne kontakt med en gang vi begynte å gå som en oppvarming. Det går ganske greit. Stoppe når jeg belønner henne. En slag springmarsj var det bare et lite hopp fra henne imot kenguru til vanlig. Så var det en annen hund der som var veldig intressant. Da ble innkalling og kontakttrening igjen.