Super helg på ResQ

Kjempefornøyd med lille flisa 🙂På fredagen  kom jeg litt før halv seks. Jeg fant et rom til meg og Kaare og fikk ordnet til og bært inn bagasjen. Vi fikk også litt betasuppe og det var godt. Både Speedy og Frigg fikk en god luftetur. Etterpå trente jeg litt lydighet med Frigg, så gikk vi på oppdagelseferd ned på båtanlegget til ResQ. Klatret litt i trapper. Det var litt skummelt når det ble høyt jeg lot henne gå så langt hun ville selv. Det ble litt sosialt samvær og mere lufting av hunder. Kaare kom i ett tiden, så det ble en litt sen kveld.

Etter frokosten på lørdagen startet vi med et foredrag om Nepal og hva som kan vente en dersom en godkjenner en ruinhund. Så bar det ut i felten. Kaare og jeg var på samme lag og vi hadde fått Tommy som instruktør. Kjempekjekt å ha han som instruktør igjen. Mange hyggelige, kjekke folk på laget. Mange kjente, men også nye folk. Vi startet i B4. Søk i bygg. Med de nye, uerfarne hunden tok vi det rolig. Frigg taklet glatte gulv og mørket helt fint. Hun har en enorm søkslyst, men det var nytt og uvant å finne folk i bygg. Hun var kjempeflink. Etter lunsj var vi på helikopterdekket. Her klartet Frigg opp både i helikopteret og opp i båthuset. Etter at hunden hadde gjort seg kjent i området fikk de søke. Frigg var kjempeflink og jobbet som en helt. Hun er forsiktig men når hun blir vant til miljøet søker hun kjempegodt. Hun tok seg også et oljebad, så hun måtte smøres inn i zalo og bade i den lille tjønna på området. Vi tok også en økt med lydighet før vi tok kvelden. På kvleden var det nytt foredrag, middag og utlodning av mange fine gevinster.

Lørdagen var vi nede ved havnen. Vi gikk rundt og lot hundene bli kjent med området. Etter råd fra vår flinke instruktør så gikk Frigg helt opp i tårnet. Trappene var ikke noe problem lenger. Hun utforsket også den ene redningsbåten som hang der. Kjempeflink var hun. Så fikk vi en tur i båt. Det var bare kjekt og jeg gleder meg til å trene vann søk med henne. Hun fikk også prøve tunnellen i vedhaugen. Det var ikke noe problem. Etter lunsj var vi i området som kalles Bangladesh. Også her taklet Frigg miljøet godt og søkte kjempegodt. Det vare en skikkelig kjekk helg, med et kjekt lag.