Sportrening på Holmavatn

Vi møttes en kjekk liten gjeng på parkeringen ved Holmavatnet.Det ble lagt ut et spor til Frigg på ca 400 meter. I tillegg la jeg selv asfalt og grusspor som jeg gikk mens jeg ventet på at 400 meter sporet skulle bli en time. Grus og asfaltsporene gikk greit. Jeg hadde hverken gjenstand eller slutt, men belønnet henne når hun jobbet med nesen ned i sporet. 400 meter sporet gikk kjempegreit. Vi fant ikke gjenstanden som lå i sporet, men det blåste veldig så det kan være derfor. Så la Kaare et grussport på ca 50 meter på parkeringen. Her ble det krysset av meg selv og andre som hadde ærend på parkeringen. Også her belønnet jeg når hun hadde nesen i sporet. I dette sporet skulle det ligge to gjenstander, men den ene var borte. Noen måtte ha tatt den for jeg så hvor Kaare la den ned. Neste gjenstand apporterte hun fint og hun fulgte sporet til slutten som var et lite pipedyr.

Når terrenget var fritt for spor fikk Frigg noen meldinger. De to første gikk kjempebra, Hun var langt ute og hoppet over en bekk for å komme inn til meg. Jeg kjørte ikke påvisning. Neste medling var også kjempefin. Så ble det litt klabb og babb, men vi fikk en grei avslutning, og siste gangen gikk vi på påvisning.

Ellers benyttet vi ventetiden til litt lydighetstrening, også fellesdekk 🙂