Rundering på Eikeland

I kveld var lag 4 og trente i helt nytt terreng. Kjempegøy!Siden det ble litt ball på siste trening. Tenkte jeg å bare ta funn, funn i dag. Jeg var spent på om jeg måtte ha påvirkning også. Frigg virket imidlertid så giret at jeg sendte henne uten påvirkning. Hun fant sporet etter noen turgåere og det ble et fint tomslag. Jeg sendte henne en gang til. Nok et fint slag og funn. Frigg meldte fint og kom fint in med bittet. For å komme inn til meg måtte hun over en dyp grøft med en bekk i. Hun hopper fint over med bittet og avleverte fint. På neste slag på andre siden tok hun første en litt liten sirkel, Jeg stod imidlertid bare å så utover. Da hun kom tilbake løp hun fint og langt ut. Hun trakk fremover og fant figurant. Fin melding. Neste slag var kjempefint og medlingen var også kjempebra. Så da avsluttet vi der :). Veldig fornøyd med at hun går ut i nytt terreng og at hun melder så fint 🙂